bet365

Uppgifter: John Guidetti kan flytta till Levante

Uppgifter- John Guidetti kan flytta till Levante

Guidetti kan lämna Celta i vinter

Enligt uppgifter i spansk radio kan John Guidetti vara inne på sina sista veckor i Galicien. Då anfallaren får väldigt sparsamt med speltid kan han nu flytta till spanska ligakonkurrenterna.

Sommaren 2015 skrev John Guidetti på för Celta Vigo. Han lämnade då Manchester City efter flertalet utlåningar utan att ta någon plats hos The Citizens. Det började bra för 25-åringen i nordvästra Spanien men med tiden har det gått allt tyngre. Denna säsong har det endast blivit sju inhopp och inga mål för svensken som nu kan byta klubb i januari månad.

Enligt spanska Cadena SER kan det bli en flytt till Levante. Nu uttalar sig även klubbens president i en intervju med radiokanalen och bekräftar intresset för svensken.

Uppgifter- John Guidetti kan flytta till Levante

– För tillfället vet vi ännu inte om Guidetti är till försäljning. Om han är det så är vi naturligtvis intresserade eftersom det är en spelare som kan förbättra laget. Så, absolut, säger Levantes sportchef Vincente Blanco till Cadena Ser. Han vill dock inte uttala sig om man ligger i förhandlingar med den ljusblåa klubben.

Förutom Levante finns flertalet andra spanska och italienska klubbar på intresselistan. Bland annat Real Betis, Alavés, Malaga, Fiorentina, Bologna och Torino.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar John Guidetti i Celta Vigo

Uppgifter- John Guidetti kan flytta till Levante

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply