Uppgifter: Jan Oblak förlänger med Atlético Madrid

Uppgifter: Jan Oblak förlänger med Atlético Madrid

Nytt kontrakt för Jan Oblak

Slovenen som jagades av flertalet storklubbar under sommaren har bestämt sig för att stanna i Atlético Madrid. Nu skriver han ett nytt kontrakt med den spanska huvudstadsklubben.

Jan Oblak är ett namn det ryktats om under de senaste åren. Sommaren 2017 meddelade Paris Saint-Germain att man ville betala slovenens utköpsklausul på 100 miljoner euro. Atlético som då hade ett transferförbud kunde hålla kvar slovenen och för några dagar sen ska Chelsea ha erbjudit sig att betala samma summa för spelarens tjänster. Oblak valde dock tillslut att stanna och nu skriver flera spanska tidningar att målvakten kommer skriva på ett nytt kontrakt.

Uppgifter- Jan Oblak förlänger med Atlético Madrid

Det är bland annat AS och Mundo Deportivo som rapporterar att Oblak kommer skriva på ett kontrakt till och med sommaren 2023. Den nuvarande utköpsklausulen kommer att höjas från 100 miljoner euro till 250 miljoner samtidigt som målvakten dubblar sin lön. Skulle Oblak skriva på det nya kontraktet kommer han sitta på en lön på drygt 10 miljoner euro per säsong.

25-åringen har tackat nej till klubbar som PSG, Chelsea, Real Madrid och Manchester United och nu ser han ut att stanna i klubben under flertalet år framöver.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply