Uppgifter: James Rodriguez kan skriva på för Atlético Madrid

Uppgifter: James Rodriguez kan skriva på för Atlético Madrid

Atlético kan värva James Rodríguez

Enligt uppgifter i båda Spanien och Italien ska den spanska huvudstadsklubben vara väldigt intresserade av att köpa loss colombianen i sommar.

Sommaren 2014 slog James Rodríguez igenom i VM där han tillsammans med sina lagkamrater i Colombia gjorde en väldigt fin turnering. Samma sommar lämnade spelaren AS Monaco för spel i Real Madrid för 75 miljoner euro. Under de senaste åren har James dock varit utlånad till Bayern Munchen efter att inte ha funnits med i Real Madrids planer och nu siktar man på att göra sig av med stjärnan.

Det är Napoli som sägs ligga närmst en värvning av James Rodríguez. Spelaren vill gärna återförenas med Carlo Ancelotti efter tiden tillsammans i Real Madrid och i Italien är man väldigt benägna att spelaren skriver på så snabbt som möjligt.

Under de senaste dagarna har det dock dykt upp en ny klubb som visat intresse för spelaren. Det är Atlético Madrid som ska ha anmält sitt intresse för spelaren och att man kan komma att erbjuda 50 miljoner euro för spelarens tjänster. James själv ska vara mer inne på en flytt till Madrid då hans familj och vänner finns där men att Real Madrid skulle sälja två spelare till stadskonkurrenterna under samma sommar är något man gärna vill undvika.

Det är spelaren som har det sista ordet och det återstår att se vilken av de två klubbarna som 27-åringen flyttar till under sommaren.

Källa: MARCA

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus i möte med James Rodriguez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply