Uppgifter: James Rodríguez kan återvända till Real Madrid

Uppgifter: James Rodríguez kan återvända till Real Madrid

James Rodríguez tillbaka till Real Madrid?

Spelaren som är utlånad till Bayern München sägs vara villig att flytta tillbaka till Real Madrid under sommarens transferfönster. Detta då den spanska huvudstadsklubben bytt tränare.

James Rodríguez tid i Real Madrid gick som en berg- och dalbana. Under den första säsongen gick det väldigt bra för colombianen som hittade rätt under Carlo Ancelotti. Efter att italienaren fått sparken gick det dock inte lika bra för storstjärnan. Under både Rafa Benítez och Zinedine Zidane blev det allt mer tid på bänken för spelaren som sommaren 2017 gick på lån till Bayern München. I den tyska storklubben har James hittat tillbaka till sin toppform och nu pratats det om att det kan bli en flytt tillbaka till Estadio Santiago Bernabéu i sommar.

SE ÄVEN: 10 saker du inte visste om James Rodriguez

Bayern Münchens klubbledning ska vara medvetna om att storstjärnan vill återvända till marängerna under sommaren och det återstår att se om de båda klubbarna kan komma överens om en återkomst i sommar. Man måste dock komma överens om att bryta lånekontraktet då James är utlånad till Bayern München till och med sommaren 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply