Uppgifter: Ivan Perisic till England?

Ivan Perisic till England

Spurs ger sig in i jakten

Inter spelaren Ivan Perisic har under de senaste två sommar fönstren kopplats ihop med flera olika klubbar men kanske framförallt med Premier League lagen Manchester United och Arsenal där det sistnämnda laget enligt rapporter och liknande var mycket nära att flytta Kroaten till norra London. Men om vi stannar i norra London ett tag så har enligt rapporter från Italien, Spurs gett sig in i jakten för att få 30-åringens underskrift.

Levy sätter stopp

Tottenham har under flera transferfönster gjort sina supportrar besvikna genom att inte värva några spelare till truppen. Istället har man som klubb, med president Daniel Levy i spetsen förlitat sig på att Mauricio Pochettino tillsammans med den nuvarande spelartruppen ska klara sig på egen hand, utan några egentligen stora pengatillskott till värvningsbudgeten. Svårt att ifrågasätta det beslutet dock med tanke på hur bra det ändå gott för Tottenham de senaste åren men det är ändå svårt för såväl en objektiv iakttagare som en hängiven Hotspurs supporter att inte drömma sig iväg och tänka på vilka höjder laget hade kunnat nå de senaste åren om man bara hade fått in de där sista spetsspelarna.

Jobbar med små resurser

Kan det vända till det här sommarfönstret är det nog många supportrar som tänker. Ja, enligt sajten caughtoffside som hänvisar till Tuttomercatoweb så verkar det i alla fall vara något på gång. Med tanke på mångmiljardbygget av den nya arenan så verkar man i Tottenham inte ha så stor plånbok till det här transferfönstret men då får man ta vad man kan. Ivan Perisic verkar enligt källan vara spelaren som Tottenham har ställt in siktet på. Men som sagt man har en liten plånbok att jobba med och enligt caughtoffside så är de 35 miljoner pund som Inter vill ha för kroaten en bit över vad Tottenham kan betala för spelaren. Men med tanke på Perisic svaga säsong i Inter så tror man att priset kan pressas ner till 25 miljoner pund som för Tottenham anses vara en rimlig summa. Detta kan alltså betyda att Spurs supportrarna får något att glädjas och se fram emot i sommar.

SE ÄVEN: Inter vill göra sig av med Ivan Perisic 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply