Uppgifter: Isco kom överviktig till träning – petas av tränaren

Uppgifter: Isco kom överviktig till träning - petas av tränaren

Isco allt närmre flytt

Spelaren från Málaga ska enligt spansk press ha lagt på sig flera kilo under de senaste veckorna. Det hela har gjort att det blivit en bänkplats för Isco som kommer allt närmre en flytt från Santiago Bernabeu.

För två år sedan var Isco en spelare som Lopetegui tog med i landslaget trots att Zidane valde att peta mittfältaren. I Real Madrid fick Isco även där spela av Lopetegui denna säsong men efter att Solari tagit över tränarrollen har det blivit sparsamt med minuter på planen. Totalt har det endast blivit 54 minuter under de senaste matcherna och en flytt sägs nu bli aktuell.

Enligt spansk press ska Isco under de senaste tre veckorna lagt på sig fem kilo, något som inte ska ha varit speciellt populärt hos varken lagkamraterna eller tränarstaben i den spanska huvudstadsklubben. Isco hade samma problem under Zidanes tid i klubben och nu ser det hela ut att upprepa sig under hösten 2018.

Det saknas inte intresserade klubbar för mittfältaren. Intresset från Premier League är stort samtidigt som även Juventus ska ha blickarna riktade mot stjärnan.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply