Uppgifter: Iniesta klar för Vissel Kobe

Uppgifter: Iniesta klar för Vissel Kobe

Iniesta flyttar till Japan – får monsterlön

Nu verkar det efter 22 år i Barcelona vara klart vilken klubb som Andres Iniesta kommer att spela för. Den spanska radiokanalen Cadena SER rapporterar att det blir Japan för spanjoren.

Andres Iniesta har haft en karriär som många bara kan drömma om. Den nu 33-årige mittfältaren har vunnit allt som går att göra med FC Barcelona och var bara ett OS-guld från att plocka hem full pott med det spanska landslaget.

Och än är det inte slut. Iniesta, som tillbringat 22 år i den katalanska storklubben, kommer nu att fortsätta sitt äventyr.

Går till Japan

LÄS MER: Det tjänar Barcelonas stjärnor

Det har länge ryktats om en flytt till den kinesiska superligan, men nu verkar inte det blev av. Istället handlar det om spel i landet lite söderut, det vill säga Japan.

Under dagen har Cadena SER, en spansk radiostation, kommit med uppgifterna om att det blir spel i Vissel Kobbe för Iniesta. Och det blir ingen flytt som kommer att göra honom fattigare. För enligt The Guardian kommer mittfältaren att skriva på ett treårskontrakt som ger honom 250 miljoner kronor per år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply