Uppgifter: Icardi nära förlängning med Inter

Uppgifter: Icardi nära förlängning med Inter

Icardi stannar i Inter?

Efter att det stått klart att Inter kommer spela i Champions League nästa säsong sägs Mauro Icardi komma att stanna i klubben ytterligare en säsong.

Efter att Inter kvalificerat sig för spel i Champions League nästa säsong kommer nu goda rapporter för klubbens fans. Enligt italiensk press ska Mauri Icardi vara på väg att skriva på ett nytt kontrakt med klubben, något som sägs komma att bli klart under sommaren. Icardi har varit i klubben sedan säsongen 2013/2014.

Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2021 men inom kort sägs de båda parterna komma överens om en förlängning. Skulle Icardi skriva på ett nytt kontrakt förlänger man avtalet till och med sommaren 2022 samtidigt som 25-åringen får en lön på 6 miljoner euro per säsong plus bonusar.

Det är La Gazzetta dello Sport som skriver att anfallaren inte kommer att lämna under sommarens transferfönster utan istället stanna i Serie A-klubben.

Denna säsong har det blivit 29 mål på 34 matcher i ligaspelet för Icardi som inte blev uttagen till Argentinas VM-trupp av förbundskaptenen Jorge Sampaoli.

Lautaro Martinez ansluter inom kort

Snart får Icardi sällskap av sin landsman Lautaro Martínez. Den argentinske stortalangen spelar för närvarande i Racing Club i den argentinska ligan men ska vara överens med Inter om en flytt till den svartblåa klubben. Det återstår endast att se om det blir en flytt under sommaren eller till vintern efter att man spelat Copa Libertadores.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply