Uppgifter: Icardi förlänger med Inter

Uppgifter: Icardi förlänger med Inter

Nytt kontrakt för Icardi

Inters argentinske anfallare Mauro Icardi kommer allt närmre ett nytt kontrakt. Det skriver italiensk press som menar att spelaren kommer att förlänga inom ett par dagar.

Mauro Icardi är ett namn som funnits på mångas läppar under de senaste åren. Anfallaren fick sitt genombrott i Inter och har sedan dess varit på intresselistan hos bland annat Real MadridChelsea och Paris Saint-Germain. Under den gångna säsongen fanns indikationer på att en flytt skulle kunna bli av i sommar, men då laget tagit en plats i Champions League den kommande säsongen ser planerna ut att vara ändrade. För några dagar sedan hämtade man in Lautaro Martinez från Racing Club i Argentina och nu kan Inter förlänga med sin storstjärna.

Det är Il Corriere dello Sport som kommer med uppgifter om att Inter och Mauro Icardi är väldigt nära att förlänga överenskommelsen med varandra. Enligt tidningen kommer Mauro Icardi att sätta sig ner den 15 juli för att skriva på det nya kontraktet tillsammans med agenten och flickvännen Wanda Nara.

Sågs som ersättare till Benzema

Ryktena kring Mauro Icardi det senaste året har var väldigt många. Det är framför allt en flytt till Real Madrid som det pratats mest om. Hos marängerna ska man inte vara speciellt nöjda med Karim Benzema och många såg Icardi som en ersättare till fransmannen. Nu ser marängerna dock ut att tvingas leta vidare om Icardi skulle skriva på ett nytt kontrakt med Inter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply