Uppgifter: Hector Bellerín vill återvända till FC Barcelona

Uppgifter- Hector Bellerín vill återvända till FC Barcelona

Bellerín drömmer om Barca

Ytterbacken ska efter förlusten mot Brighton ha bestämt sig för att lämna Emirates Stadium. Detta då han vill återvända till FC Barcelona till sommaren.

Det går allt sämre för Arsenal i den engelska ligan. Under den senaste veckan har man förlorat tre matcher varav två mot Manchester City och en mot Brighton. Gunners ligger nu på sjätte plats med hela 13 poäng upp till Champions League-plats och spel i turneringen nästa säsong ser ut att bli svårt.

En spelare som redan nu ska ha bestämt sig för att lämna är Hector Bellerín. Spanjoren ska efter tre raka förluster under drygt en vecka tagit beslutet om att lämna in en transferbegäran, något som det även rapporterades om efter Arsenals andra förlust mot Manchester City i mitten av den gångna veckan.

Uppgifter: Hector Bellerín vill återvända till FC Barcelona

Vill gå till FC Barcelona

Det är inte bara att 22-åringen bestämt sig för att han vill lämna. Han ska även ha klart för sig att han vill återvända till FC Barcelona som han lämnade 2011. Det kommer dock inte bli lätt att få till en övergång. Detta då spelarens kontrakt med Arsenal sträcker sig till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply