Uppgifter: Hazard kan bli Premier Leagues bäst betalde spelare

Uppgifter: Hazard kan bli Premier Leagues bästa spelare

Hazard kan bli bäst betalt i PL

Engelska tidningar skriver att Chelsea vill göra Eden Hazard till Premier Leagues bäst betalda spelare. Detta efter att hans pappa öppnat dörren för flytt till Real Madrid.

Eden Hazard verkar hela tiden ha ett ess i bakfickan. Belgaren som spelat i Chelsea under en längre tid i Chelsea ryktas nämligen vara på väg bort. hazard har tidigare förnekat en flytt till både Real Madrid och Paris Saint-Germain men vid andra tillfällen har även även öppnat dörren för en flytt. Det är speciellt Real Madrid med Zinedine Zidane i spetsen som visat intresse för Hazard. I dagarna gick även spelas pappa, Thierry Hazard ut och öppnade för en flytt för sin son.

– Eden har tackat nej till att förlänga med Chelsea. Detta för att kunna gå till Real Madrid om de är intresserade. Han ser positivt på en flytt dit, sa han då till belgiska Le Soir.

Han påpekade dock att det inte fanns någon överenskommelse med Real Madrid för tillfället.

– I detta nu finns det ingen överenskommelse. Det är bara Eden som är intresserad.

Uppgifter- Hazard kan bli Premier Leagues bästa spelare

Chelsea vill göra honom till bäst betalt i Premier League

Efter uttalanden vill nu Chelsea höja spelarens lön. Det är The Telegraph som kommer med uppgifterna att The Blues vill göra Eden Hazard till Premier Leagues bäst betalda spelare. Hazard skulle i så fall gå från att tjäna 200.000 pund till 300.000 och skulle därmed ta över förstaplatsen från Paul Pogba. Fransmannen sitter för närvarande på en lön på 290.000 pund.

SE ÄVEN: LISTA: Världens bäst betalda fotbollsspelare 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply