Uppgifter: Harry Kane stannar i Tottenham även nästa säsong

bet365
Uppgifter: Harry Kane stannar i Tottenham även nästa säsong

Harry Kane lovar att stanna i Spurs

Anfallaren som jagats av framför allt Real Madrid ska ha lovat Tottenham att han stannar i klubben även nästa säsong. Det skriver brittisk press under fredagsförmiddagen.

Harry Kane har varit ett hett namn under det senare året när det kommer till transfermarknaden. Engelsmannen som vann guldskon 2017 finns på radarn hos lag som Real Madrid och Paris Saint-Germain men Kane själv ska inte ha något större press på sig att flytta. Brittisk press skriver nämligen under fredagsförmiddagen att Kane kommer stanna i Tottenham även nästa säsong.

Det är tidningen The Sun som kommer med uppgifter om att spelaren lovat att stanna i Tottenham minst en ssäong till. Detta för att inviga Spurs nya arena som kommer stå kvar tills nästa säsong.

SE ÄVEN: Tottenham löner och kontrakt 2018

Spurs vill dock inte bara se att Kane fortsätter i klubben nästa säsong. Planen är även att förlänga kontraktet med Kane och göra honom till en av de bäst betalda i klubben. Spelaren tjänar för närvarande drygt 100.000 pund i veckan, en summa mycket längre än vad storklubbarna erbjuder, och nu sägs man vilja höja summan avsevärt för att förhindra en eventuell flytt. Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

Tottenhams ägare Daniel Levy har tidigare poängterat att man inte kommer släppa sina bästa spelare, oavsett prislapp. Det sägs dock att en affär kan komma att bli av om någon erbjuder över 200 miljoner pund, drygt 224 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply