Uppgifter: Harry Kane kan bli Zlatans anfallskamrat i United

Uppgifter: Harry Kane kan bli Lukakus anfallskamrat i United

United förbereder superbud på Harry Kane

Enligt uppgifter ska Manchester United vara ute efter en anfallskollega till Romelu Lukaku och sägs förbereda att bud för att värva Harry Kane nästa sommar.

Manchester United har under de senaste säsongerna stått för flertalet storvärvningar för att ta laget tillbaka till toppen av Premier League. Man har värvat in spelare som Paul Pogba, Romelu Lukaku, Juan Mata och Nemanja Matic och nu ryktas man vilja slå till för nästa storsatsning. Enligt CalcioMecato förbereder Old Trafford-klubben att lägga ett bud på Harry Kane nästkommande sommaren och det är inga små summor som den italienska tidningen pratar om.

SE ÄVEN: Premier League spelschema 2017/2018

Uppgifter- Harry Kane kan bli Lukakus anfallskamrat i United

Manchester United ska vara beredda att betala hela 190 miljoner euro för Harry Kane som denna säsong gjort otroliga 11 mål på 9 matcher i Premier League och Champions League.

”Tänker bara på Tottenham för tillfället”

Harry Kane sa för drygt en vecka sen att han endast tänker på Tottenham just nu. Han stänger dock inte dörren för att lämna Spurs för att skriva på för en större klubb i framtiden.

– Jag skulle inte säga nej, men jag skulle inte heller säga ja. I fotboll kan allt hända och jag utesluter aldrig något. Det är inget jag absolut skulle vilja göra men man vet aldrig vad som händer i framtiden. Just nu är jag lycklig i Tottenham och det är det som räknas. Vi får se vad som händer längre fram men just nu tänker jag endast på Tottenham, avslutar han.

Uppgifter- Harry Kane kan bli Lukakus anfallskamrat i United
INFO: Atletico Madrid Barcelona på TV, Vilken kanal visar Atletico Madrid – Barcelona samt Atletico Madrid – Barcelona TV Kanal. Du hittar även info om Atletico Madrid – Barcelona live stream!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365