Uppgifter: Griezmann meddelade att han stannar i Atlético

Uppgifter: Griezmann meddelade att han stannar i Atlético

Griezmann med beslut om framtiden

Fransmannen meddelade endast timmar före den sista ligamatchen mot Eibar att han ville stanna i Atlético Madrid. Därefter blev han utbuad av en sektor av arenan.

Antoine Griezmann har är ett namn som alltid är i hetluften. Handlar det inte om mål och snygga framspelningar är det flyttrykten som är på tapeten. Under de senaste månaderna har det pratats om att spelaren kommer att lämna Atlético Madrid för spel i FC Barcelona och det hela har gjort att en del av de rödvita fansen vänt sig mot storstjärnan. I november månad ska Griezmann ha en muntlig överenskommelse om en flytt till Camp Nou men nu ska fransmannen ha ändrat sig.

Under söndagen skrev nämligen flertalet spanska tidningar, bland annat MARCA och Mundo Deportivo att spelaren bestämt sig för att spela ytterligare ett år på Estadio Metropolitano i de östra delarna av den spanska huvudstaden. Kallduschen kom dock i säsongens sista hemmamatch mot Eibar där fransmannen byttes med dryga halvtimmen kvar. En del av publiken började bua ut spelaren tills lagkaptenen gick bort till klacken för att meddela att Griezmann stannar. Superstjärnan ska ha börjat gråta på planen och efter matchen ska ha inte ha velat prata med någon.

Anledningen till att man inte gjorde det hela officiellt under helgen var då man avtackade Fernando Torres som gjort totalt 11 säsonger och över 400 matcher i den rödvita tröjan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply