Uppgifter: Fernando Torres till MLS?

Uppgifter: Fernando Torres till MLS?

Torres kan gå till USA i sommar

Spanjoren som inte kommer fortsätta sin karriär i Atlético Madrid nästa säsong kan nu komma att flytta till amerikanska MLS. Det rapporterar spansk radio under natten till söndag.

Framtiden kring Fernando Torres spekuleras det allt mer om. Spanjoren har efter återkomsten till Atlético Madrid vintern 2015 varit en viktig del av lagbygget men för drygt en månad sen bekräftade han att det inte blir någon fortsättning. De senaste veckorna har varit hektiska och efter att det kommit erbjudanden från Mellanöstern och Asien kan det nu istället blir en annan destination för ’El Niño’. Enligt spansk radio ska det nämligen finnas intresse för amerikanska MLS och nu ska representanter ha åkt till den spanska huvudstaden för att försöka komma överens med anfallaren.

Det är radiostationen Cadena COPE som under natten till söndagen avslöjar att representanter från Chicago Fire ska finnas på plats för att förhandla fram ett kontrakt.

Torres har tidigare kopplats ihop med flera olika länder och klubbar. Allt från Mexiko och Ryssland till Mellanöstern och MLS ska vara aktuellt för anfallaren som hunnit bli 34 år.

SE ÄVEN: Antoine Griezmann kan förlänga med Atlético Madrid

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply