Uppgifter: FC Barcelona vill värva André Silva från Milan

Uppgifter- FC Barcelona vill värva André Silva från Milan

André Silva på Barcelonas radar

Spelaren som stått för sex mål på sex matcher i Europa League jagas nu av FC Barcelona. Den spanska storklubben vill förstärka anfallare och ser Silva som en perfekt backup till lagets nuvarande offensiva spelare.

André Silva var en av de spelare som AC Milan satsade stor på den gångna sommaren. Man värvade spelare för över 200 miljoner euro men det har inte gått riktigt som man förväntat sig. Flera spelare har ryktats vilka lämna klubben och nu kommer ett nytt namn upp bland eventuella försäljningar. André Silva finns nämligen på FC Barcelonas önskelista och enligt italienska medier kan en flytt komma att bli av under januarifönstret.

Det är Corriere dello Sport som kommer med uppgifter om att spanjorerna gärna ser Silva som en backup till Luis Suárez som inte riktigt haft den säsong som många förväntade sig.

Uppgifter- FC Barcelona vill värva André Silva från Milan

Det kommer dock inte bli någon billig historia. AC Milan värvade den 22-årige portugisen från FC Porto förra sommaren för 38 miljoner euro och den italienska storklubben ska inte vara speciellt intresserade av att förlora pengar på spelaren efter endast ett halvår. Silva sitter även på ett kontrakt till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Barcelona löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply