Uppgifter: Faouzi Ghoulam förlänger med Napoli

Nytt kontrakt för Ghoulam

Enligt italiensk media har den algeriske landslagssförsvararen gått med på att skriva ett nytt kontrakt med Napoli. Detta till och med sommaren 2022.

Faouzi Ghoulam är en jagad spelare. Tidigare har 26-åringen kopplats ihop med en flytt till flertalet Premier League-klubbar där framför allt Manchester CityChelsea, Liverpool och Arsenal ska vara de som varit intresserade.

Uppgifter- Faouzi Ghoulam förlänger med Napoli

Det mesta tydde tidigare på att det skulle bli en flytt för Ghoulam om rätt pris kom in. Det hela ser dock ut att ha tagit en U-sväng och enligt flera italienska medier kommer försvararen att förlänga sitt kontrakt inom kort. Det är både RAI Sport och TuttoNapoli.net som rapporterar att vänsterbacken inom ett par veckors tid kommer att skriva på en ny överenskommelse. Ghoulam ska ha gått med på samtliga bonusar och klausuler i det nya kontraktet och nu fattas endast underskriften för att binda honom till Napoli till och med sommaren 2022.

Ghoulam är för närvarande långtidsskadad och förväntas vara tillbaka i spel i början av maj månad nästa år. Hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar.

SE ÄVEN: TOPP 10: Världens dyraste fotbollsspelare

Uppgifter- Faouzi Ghoulam förlänger med Napoli

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply