• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Everton allt närmre Jack Wilshere

Uppgifter: Everton all närmre Jack Wilshere

WIlshere kan ta steget till Everton?

Spelaren som sitter på ett utgående kontrakt kommer allt närmre en flytt från Arsenal. Nu kommer uppgifter om att Everton kan bli nästa destination.

Det har länge var snack om att vara eller icke vara för Jack Wilshere i Arsenal. Spelaren som sitter på ett utgående kontrakt ska inte vara helt övertygad om att stanna på Emirates Stadium den kommande säsongen. Det har pratats om flera alternativ för Wilshere och nu skriver lokalpress i London att det kan bli en flytt till Liverpool och Everton FC efter sommaren.

Det är Football London som nu skriver att Jack Wilshere kan lämna Arsenal och istället skriva på för Everton till nästa säsong. På Goodison Park finns sedan tidigare Theo Walcott och nu kan även Wilshere komma att ansluta från Gunners.

SE ÄVEN: Arsenal-stjärnornas löner 2018

Det har har inte varit en lätt tid för Wilshere under det senaste året. Spelaren som dragits med skadeproblem har haft svårt att hitta tillbaka till sin storform. Nu har han dock gjort det och det återstår att se om han stannar på Emirates eller om det blir en flytt till sommaren.

Wilshere jagas även av klubbar som West Ham, AC Milan, Juventus, och Sampdoria.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply