Uppgifter: Erling Haaland går med på att flytta till Barcelona

bet365
Uppgifter: Erling Haaland går med på att flytta till Barcelona

Erling Haaland går med på en flytt till FC Barcelona. Detta om klubben presenterar den summa pengar som spelaren och hans agent Mino Raiola kräver.

Det finns troligen inte en toppklubb i Europa som inte tänkt på att försöka värva Erling Haaland. Norrmannen har kopplats ihop med de största klubbarna men ännu har det inte kommit något beslut om spelarens framtid. Nu kommer uppgifter om att Haaland ska ha gett grönt ljus för en flytt till FC Barcelona, om klubben uppfyller kraven.

Enligt den spanska tv-kanalen Cuatro ska agenten Mino Raiola bekräftat att spelaren är öppen för en flytt till Camp Nou. Detta om man presenterar den summa pengar som man efterfrågar. Det är oklart hur mycket man kräver för att gå med på en övergång men det lär inte bli billigt för Barca att få till en övergång. De båda parterna ska ha träffats i mitten av december månad och det ska ha varit då som kraven presenterades. Den goda relationen mellan Raiola och Barcelonas president Joan Laporta sedan övergången för Zlatan Ibrahimovic till klubben sägs vara en av anledningarna till att möjligheten till att en affär finns.

Man uppger även Haalands plan är att inte spela i samma klubb som Kylian Mbappé som tidigare kopplats ihop med en flytt till Real Madrid.

Haaland har kontrakt med Dortmund till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: La Liga-klubben vill hämta in Dejan Kulusevski

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365