Uppgifter: Emery planerar sälja sju Arsenal-spelare i sommar

Uppgifter: Emery planerar sälja sju Arsenal-spelare i sommar

Arsenal storstädar i sommar

Den engelska storklubben har flera spelare i laget som man inte räknar med. Nu sägs Arsenal vilja släppa upp till sju spelare under det kommande transferfönstret.

Arsenals manager Unai Emery har gjort det bra under sitt första år på Emirates Stadium. Spanjoren har lyft Gunners spel och i skrivande stund ligger man på en femteplats med endast en poäng upp till Champions League-plats. Detta med en match mindre spelad. Emery ska redan börja planera kring nästa säsongs trupp och spelare och enligt brittisk press ska tränaren ha bestämt sig för att dumpa upp till sju spelare.

Den första spelaren som nämns är Shkodran Mustafi. Tysken har blivit väldigt kritiserad efter helgens förlustmatch mot Crystal Palace hemma på Emirates Stadium och ska vara den som man är mest benägna att sälja. Det är Daily Mail som kommer med uppgifterna om den före detta Valencia-försvararen och att man försökt göra sig av med mittbacken under de två senaste sommarfönsterna, detta utan någon större lycka.

Förutom Mustafi ska även Mesut Özil and Henrikh Mkhitaryan vara två namn som man kan dumpa på grund av deras höga löner. Özil sitter på 350.000 pund i veckan samtidigt som Mkhitaryan som tjänar drygt 180.000 pund och de båda kan nu vara på väg att lämna norra London för spel på annat håll.

Förutom de tre nämnda spelarna ska även Carl Jenkinson, Mohamed Elneny, Calum Chambers och David Ospina vara namn som inte kommer fortsätta i klubben. Samtidigt förväntas inte den skadedrabbade Danny Welbeck få ett nytt kontrakt efter den nuvarande överenskommelsen som går ut till sommaren.

SE ÄVEN: Inter på jakt efter Arsenals Granit Xhaka

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365