Uppgifter: Emery går med på att släppa Özil i sommar

Uppgifter: Emery går med på att släppa Özil i sommar

Arsenal säljer Mesut Özil?

Tysken kan ha gjort sin sista match i Arsenal-tröjan. Detta enligt brittisk press som menar att Unai Emery gått med på att släppa mittfältaren i sommar.

Mesut Özil har precis avslutat sin sjätte säsong i Arsenal efter flytten från Real Madrid sommaren 2013. Det har gått upp och ner för tysken på Emirates Stadium men under de senaste åren har det inte gått som de flesta hoppats på och efter kontraktsförlängningen i februari 2018 har inte mycket gått rätt för Özil.

Denna säsong har Özil fått allt mindre speltid av Unai Emery och totalt har det blivit 24 ligamatcher med fem mål och två assist under den gångna säsongen.

Emery ska inte heller vara nöjd med spelarens insatser under onsdagens Europa League-fiasko och nu skriver brittisk press att Özil har gjort sin sista match på Emirates Stadium. Det är London Evening Standard som skriver om situationen men samtidigt påpekar man att det inte kommer bli en lätt uppgift att göra sig av med Özil. Det kommer nämligen inte bli lätt att hitta en klubb som kan betala spelarens lön på 350.000 pund i veckan.

Samma tidning skriver även att det ska finnas intresse från den kinesiska superligan men att Özil inte vill flytta till Kina för att fortsätta sin karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply