• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Eden Hazard kan lämna Chelsea i sommar

Uppgifter: Eden Hazard kan lämna Chelsea i sommar

Hazard kan lämna Chelsea

Belgaren kan komma att lämna Chelsea under sommarfönstret. Detta då Chelsea inte tagit sig till Champions League samtidigt som Antonio Contes framtid är osäker.

Eden Hazards framtid är allt från säker. Under tiden på Stamford Bridge har det gått upp och ner för klubben och den gångna ligasäsongen är inget man vill minnas. Chelsea kommer nämligen inte att spela i Champion League det kommande året och nu är Hazard inte säker på var han vill spela sin fotboll nästa säsong. Med bud från framför allt Real Madrid kan en flytt bli av för Hazard. Något som även kommer att påverka superstjärnans beslut är om Antonio Conte fortsätter i klubben. Skulle man få in en ny tränare kan Hazard ha gjort sitt för The Blues.

Flera bud presenterade

Eden Hazard har flera klubbar som är villiga att köpa loss honom. Det är framför allt Real Madrid och Paris Saint-Germain som kopplats ihop med anfallaren och en flytt kan komma att bli av för drygt 150 miljoner euro.

Eden Hazard sitter på ett kontrakt med Chelsea som binder honom till klubben till och med sommaren 2020. Han ska redan nu ha fått ett erbjudande om att förlänga kontraktet med Chelsea för att stanna fler år på Stamford Bridge men ännu har man inte lyckats möta de krav som spelaren ställer. Tidigare har engelsk press rapporterat om att Hazard kan bli Premier Leagues bäst betalda spelare.

Det mesta tyder på att Hzard löser sin framtid efter sommarens VM-slutspel där han är uttagen i Belgiens VM-trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply