Uppgifter: Dybala på väg till Liverpool

Uppgifter: Dybala på väg till Liverpool

Liverpool är på väg att göra en av årets största värvningar. Enligt uppgifter från Italien är klubben nära att värva superstjärnan Paulo Dybala från den italienska mästarklubben Juventus. 

Paulo Dybala har länge ansetts som en blivande världsstjärna och har haft en betydande roll i Juventus under flera års tid. Men sedan Cristiano Ronaldo tillkom till klubben inför denna säsong så har argentinaren haft svårt att ta en startplats i Turin-klubben och allt som oftast förpassats till en plats på avbytarbänken. Juventus har tidigare under säsongen dementerat att Dybala ska lämna klubben, men nu kommer nya uppgifter som tyder på att en flytt inte är så pass långt borta för den offensiva mittfältaren.

Liverpool står redo att ge Dybala en nystart

Enligt den Italienska webbsajten TuttoMercatoWeb är Liverpool i förhandlingar med Juventus om en värvning av argentinaren i sommar. Sajten skriver att Liverpool hoppas att affären skall vara klar inom de närmsta veckorna, men någon övergångssumma nämns dock inte.

Paulo Dybala flyttade till Juventus från Palermo inför 2015 och har sedan dess stått för 77 mål på 175 matcher för den gamla damen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus storstjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply