Uppgifter: Douglas Costa är överens med Juventus

Uppgifter: Douglas Costa är överens med Juventus

Costa är på väg till Juventus

Douglas Costa är nära en övergång till Juventus. Spelaren är överens om ett avtal med den italienska klubben, skriver Football Italia.

I helgen rapporterade vi på Silly Season Sverige om att Douglas Costa närmar sig en flytt till Juventus. Det ser nu ut som att övergången är på väg att bli klar. Spelaren är överens om ett avtal med den italienska klubben, rapporterar Football Italia.

Juventus och representanter för Costa satt i möte under tisdagen. Där ska den italienska klubben ha fått reda på att brasilianaren vill flytta till Turin. Spelaren kommer att få en årslön på cirka 5 miljoner euro om han ansluter till Juventus.

Costa sägs vara till salu för cirka 50 miljoner euro. Juventus kommer dock att försöka få Bayern München att släppa spelaren för ett billigare pris. Italienarna vill värva 26-åringen för 35 miljoner.

Nobbade rivalen

Tidigare uppgavs det att även Inter var intresserade av att värva Costa. Yttern ska dock ha förkastat deras bud. Han vill hellre flytta till rivalen Juventus.

Det sades under helgen att Barcelona också ville värva Douglas Costa. Spelaren blev smickrad av spanjorernas intresse, men nu har han fullt fokus på att få till en flytt till Juventus. Det återstår att se om Bayern München kommer gå med på hans krav.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply