Uppgifter: Donnarumma stannar inte i Milan nästa säsong

Uppgifter: Donnarumma stannar inte i Milan nästa säsong
bet365

Donnarumma lämnar i sommar

Det har varit väldigt mycket skriverier kring Gianluigi Donnarumma under det senaste året. Nu kommer rapporter om att spelaren inte kommer stanna på San Siro efter sommaren.

Gianluigi Donnarumma är en spelare som många klubbar har blickarna på. Italienaren slog igenom väldigt tidigt och har växt ut till en av världens bästa målvakter. Storklubbarna fortsätter att flocka sig runt italienaren då han ryktas vara på väg att lämna San Siro för spel på annat håll. Agenten Mino Raiola har även han gått ut och uttalat sig om en flytt för sin klient och nu ser en flytt ut att vara närmre än någonsin.

Enligt italiensk press ska Donnarumma nämligen ha tagit beslutet att lämna den rödsvarta klubben när ligasäsongen är över. I skrivande stund ligger Milan åtta poäng från Champions League-plats och det är inte någon lätt uppgift man har att knipa minst en fjärdeplats. Det är Tuttosport som avslöjar att Donnarumma lämnar AC Milan. Tidningen menar att den 19-åringen ska ha bestämt sig för spel på annat håll när säsongen drar igång i augusti månad. Mycket ska vara på grund av att man missar spel i Champions League, han ska inte heller vara speciellt övertygad av klubbledningens projekt och investeringar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Donnarummas beslut – vill lämna Milan i sommar

Det saknas inte intressenter för Donnarumma. Lag som Real MadridParis Saint-GermainManchester United och Liverpool ska alla ha kopplats ihop med Donnarumma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply