Uppgifter: Det kräver Mesut Özil för att stanna i Arsenal

Uppgifter- Det kräver Mesut Özil för att stanna i Arsenal

Då kan Özil stanna i Arsenal

Enligt uppgifter till brittisk press har Mesut Özil gett Arsenal ett ultimatum för att stanna på Emirates Stadium. Den tyske landslagsspelaren vill både höja sin lön och byta tröjnummer.

Karusellen kring Mesut Özils framtid i Arsenal ser aldrig ut att ta slut. Den tyske landslagsspelaren har under en längre tid sett ut att vara på väg att lämna Gunners men nu kan det hela ha tagit en rejäl u-sväng. Detta om man tror vad brittisk press rapporterar under onsdagsmorgonen.

Uppgifter- Det kräver Mesut Özil för att stanna i Arsenal

Tidningen The Sun kommer nämligen med uppgifter om att spelaren nu kan tänka sig att stanna i Arsenal och förlänga sitt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben. Det blir dock inte helt smärtfritt. Spelaren ska nämligen ha bett om en rejäl löneökning samtidigt som han vill spela i nummer 10, som för tillfället innehas av Jack Wilshere. Skulle Arsenal inte gå med på spelarens krav sägs han istället vilja återförenas med Jose Mourinho Manchester United, detta antingen i vinter eller nästa sommar då han i så fall skulle ansluta gratis.

Uppgifter- Det kräver Mesut Özil för att stanna i Arsenal

Özil bär för närvarande kunner elva i Arsenal men nummer tio i det tyska landslaget och nu vill han även bära nummer 10 i den rödvita tröjan. Jack Wilshere som för tillfället har tröjnummer tio har ett kontrakt som går ut sommaren 2018 och skulle han lämna blir det enklare att förlänga kontraktet med Özil.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Özil i Arsenal

Uppgifter- Det kräver Mesut Özil för att stanna i Arsenal

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply