Uppgifter: Denis Suarez blir inte långvarig i Arsenal

Uppgifter: Denis Suarez blir inte långvarig i Arsenal

Denis Suarez verkar inte bli långvarig i Arsenal. Enligt The Sun är Emery inte nöjd med vad han har sett Suarez prestera på plan och vill därför inte utnyttja utköpsklausulen för att köpa spelaren som blir tillgänglig till sommarens transferfönster. 

Suarez kom till klubben på lån i slutet av januari fönstret  med hopp om mer speltid för att utvecklas. Det blev inte fallet. Med noll starter för Arsenal, 8 inhopp och 95 minuters speltid för klubben har han inte imponerat på många. På det lilla man som iakttagare av matcherna och det som händer runt planen men också på planen så verkar han ha svårt att anpassa sig till den Engelska fotbollen.

Frågan är om han verkligen är redo för den här nivån av klubbar som Arsenal eller kanske i första hand som Barcelona. Alla som har sett han spela under säsongen ser ju tydligt att han inte riktigt är där än. Och är han inte på tillräckligt hög nivå för att spela i Arsenal så är han ju uppenbarligen inte på tillräckligt hög nivå för att spela i Barcelona. Förmodligen var det därför Barcelona pushade så mycket för att sälja honom direkt till The Gunners istället för att bar låna ut honom. Dom såg helt enkelt inte att han hade nivån i sig. Vilket även nu Arsenal med Emery i spetsen även verkar ha insett.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply