Uppgifter: De Ligt föredrar spel i FC Barcelona

Uppgifter: De Ligt föredrar spel i FC Barcelona

Matthijs de Ligt till Barca?

Enligt spansk press ska de Ligt föredra en flytt till FC Barcelona. Detta för att följa sin nuvarande lagkamrat Frenkie de Jong som kommer lämna för spel i Camp Nou i sommar.

FC Barcelona har under de senaste månaderna kopplats ihop med flera storvärvningar. Man har redan offentliggjort köpet av Frenkie de Jong som ansluter i sommar men det ser inte ut att vara den enda Ajax-spelaren som ansluter till Barcelona. Nu rapporterar nämligen spansk press att även lagkamraten i Ajax Matthijs de Ligt ska ha bestämt sig för spel på Camp Nou.

Det är Mundo Deportivo som i sin måndagsupplaga rapporterar att de Ligt bestämt sig för spel i FC Barcelona den kommande säsongen. Försvararen ska vara väldigt intresserad av en flytt till Camp Nou och sägs vänta på ett bud från den spanska storklubben. 19-åringen sägs även kunna tjäna mindre för att flytta till Los Cules än vad han skulle göra i andra klubbar. Att fortsätta spela tillsammans med Frenkie de Jong i laget ska vara en viktig faktor för försvararen som nu alltså gett grönt ljus för flytt till Barca.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply