Uppgifter: De Gea har skrivit nytt kontrakt

Uppgifter De Gea har skrivit nytt kontrakt

Stjärnmålvakten förlänger med Manchester United

Turerna kring David De Geas framtid har verkligen varit många. Nu kommer dock uppgifter från England om att Manchester Uniteds stjärnmålvakt ska vara överens om ett nytt kontrakt med klubben.

En av de klart de bästa målvakterna just nu är Manchester Uniteds David De Gea. Han må ha stått för en riktig blunder när Spaniens VM-lag 2018 spelade 3-3 mot en storspelande Cristiano Ronaldo i Portugal under gårdagen.

Men trots tavlan, som ledde till Ronaldos 2-1-mål i slutet av den första halvleken, så förbli ju De Gea en världsmålvakt. Något som väldigt många klubbar är väl medvetna om, och därför lägger fokus på att värva honom.

Många klubbar jagar De Gea

LÄS MER: Bästa målvakterna i VM

En av de klubbarna som varit mest intresserade av spelaren är, utan någon som helst tvekan, Real Madrid. Los Blancos – med sina tre raka Champions League-titlar – uppges vilja förstärka på sin målvaktsposition. Det beror framför allt på att Keylor Navas har hållit en väldigt ojämn nivå.

Men dock kan David De Gea vara ett skepp som har seglat. Under morgonen skriver lokaltidningen Manchester Evening News att United och den spanske målvakten ska vara överens om ett nytt kontrakt. Något som dock inte har bekräftats ännu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply