Uppgifter: David Beckham vill köpa in sig i Manchester United!

David Beckham vill köpa in sig i Manchester United!

David Beckham vill köpa in sig i Manchester United. Beckham, ikonisk före detta spelare i Manchester United, är intresserad av att vara en del av ägargruppen för klubben i någon form, enligt en rapport från Financial Times.

Financial Times skriver att David Beckham, enligt personer med insyn i ärendet, är öppen för att samtala med eventuella köpare av klubben och ansluta sig till deras bud.

David Beckham vill köpa in sig i Manchester United

Financial Times rapporterar att Beckham inte skulle kunna köpa klubben direkt, eftersom den är värderad till nästan 7 miljarder pund – motsvarande cirka 88 miljarder pund.

I artikeln hävdas att den rikedom som han faktiskt har och hans långa historia med klubben skulle kunna spela en avgörande roll i ett investeringskonsortium.

Enligt Financial Times är David Beckham öppen för att prata med potentiella köpare av Manchester United och ansluta sig till deras bud – men han har inte pengarna för att köpa klubben på egen hand. Däremot han skulle kunna spela en avgörande roll i ett investeringskonsortium.

Apple & Zara vill Köpa upp Manchester United

Även om inget är bestämt, överväger Apple att köpa Manchester United. Om försäljningen går igenom skulle detta innebära att teknikjätten Apple skulle äga ett av Englands mest prestigefyllda fotbollslag.

Apple är dock inte det enda företaget som är intresserade av att köpa Manchester United, eftersom den 86-årige spanjoren Amancio Ortega, ägare av Inditex-imperiet och modekedjan Zara, också sägs vara en potentiell köpare.

Här kan du se VM matcherna 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply