Uppgifter: Då stannar Arsene Wenger i Arsenal

Uppgifter: Då stannar Arsene Wenger i Arsenal

Wenger stannar i Arsenal – på ett villkor

Det har pratats mycket om Arsene Wengers framtid. Nu kommer uppgifter om att fransmannen kan komma att stanna ytterligare ett år. Detta om han når det mål man satt upp.

Arsene Wengers framtid i Arsenal är fortfarande osäker. Tidigare har det sagts att det är mer eller mindre klart att Wenger inte skulle fortsätta som tränare i Arsenal, men nu låter det annorlunda. Det är brittisk press som under lördagen kommer med uppgifter om att Wenger kan fortsätta i Arsenal även över 2018/2019.

Väldigt många av Arsenals fans tycker inte att Wenger borde fortsätta på Daily Telegraph skriver att Arsenal kommer fortsätta med Wenger som tränare om man lyckas vinna Europa League. Något som innebär att man får spela i Champions League den kommande säsongen. Arsenal ligger för närvarande på sjätte plats i Premier League och har det näst intill omöjligt att ta en av de fyra första platserna i tabellen. Det enda som kan ta Gunners till CL nästa säsong är en vinst i Europa League.

Uppgifter- Då stannar Arsene Wenger i Arsenal

I semifinalen ställs Arsenal mot Atlético Madrid där engelsmännen börjar på hemmaplan. Det första mötet spelas den 26 april.

SE ÄVEN: Överraskningen: Fabio Capello kopplas ihop med Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply