Uppgifter: Cristiano Ronaldo ser sig själv i Manchester City

Uppgifter: Cristiano Ronaldo ser sig själv i Manchester City

Flyttryktena kring Cristiano Ronaldo fortsätter. Nu kommer uppgifter om att portugisen vill flytta till Manchester United.

Kort innan Juventus ligapremiär i helgen kom uppgifter om att Cristiano Ronaldo bett om att få inleda matchen på bänken. Enligt transferexperten Fabrizio Romano ska portugisen ha planer på att lämna Juventus och flertalet klubbar har kopplats ihop med en värvning av storstjärnan.

Nu rapporterar franska L’Equipe att Ronaldo ser sig själv i Manchester City. Med endast ett år kvar på kontraktet kan Ronaldo lämna och Etihad Stadium sägs vara den mest troliga destinationen för 34-åringen. Juventus ska ha gjort klart att man inte vill släppa spelaren men skulle Cristiano Ronaldo själv begära att få lämna kan en affär bli av.

Skulle stjärnan flytta till The Cityzens blir han ett nytt namn på spelare som spelat i både Manchester United och Manchester City tillsammans med bland annat Schmeichel, Tévez, Hargreaves och Andy Cole. Detta efter att ha spelat i Manchester United mellan 2003 och 2009.

SE ÄVEN: FC Barcelona och RB Leipzig förhandlar om mittfältstalang

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply