Uppgifter: Cristiano Ronaldo nobbade Juventus

Juventus ville värva Cristiano Ronaldo

Den portugisiske superstjärnan bekräftar att han kunde skrivit på för Juventus. Till slut valde han dock att skriva på för Manchester United där han spenderade sex säsonger.

Det har varit ett otroligt år för Cristiano Ronaldo när det kommer till titlar. I maj månad vann man både La Liga och Champions League och därefter både UEFA Super Cup samt klubblags-VM. Superstjärnan sitter på ett långt kontrakt med Real Madrid och tog i dagarna emot priset som 2017 års bästa fotbollsspelare.

Innan det blev en flytt till Real Madrid 2009 spelade portugisen i Manchester United. Det var dock inte helt klart att att det skulle bli spel på Old Trafford. Nu bekräftar Ronaldo att han kunde flyttat till Juventus istället för United. Detta under en intervju på Globe Soccer Awards.

Uppgifter Cristiano Ronaldo nobbade Juventus

– Många klubbar ville värva mig men nyckeln var Jorge Mendes, min agent. Han har alltid guidat mig på den väg som är rätt. Jag kommer ihåg att han pratade om Juventus och jag ville dit för det var en väldigt stor klubb. Han pratade även om Real Madrid, Manchester United och andra klubbar. Tillslut blev det dock United då de erbjöd mig bäst kontrakt. Det var en dröm att gå dit då jag sen barnsben drömt om att spela i Premier League, säger CR7.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply