Uppgifter: Cristiano Ronaldo kan ersättas av Neymar i Real Madrid

Sverige Italien odds - oddset matchen Sverige - Italien Playoff VM 2018!

Cristiano Ronaldo kan ersättas av Neymar

Enligt uppgifter i spansk press kan Real Madrid komma att ersätta Cristiano Ronaldo inom ett par år. Den tänkte ersättaren är ingen annan än Neymar.

Simmaren 2017 lämnade Neymar FC Barcelona för att skriva på för Paris Saint-Germain. Den franska huvudstadsklubben betalade då otroliga 22 miljoner euro för superstjärnan så då blev världens dyraste fotbollsspelare. Neymars lön hamnade även den på en otrolig summa och det heal trissade upp priserna för flera andra övergångar som gjordes under den gångna sommaren. Neymar sägs dock inte vara nöjd och vantrivas i Paris. Brassen ska inte vara nöjd med tränaren Unai Emery samtidigt som varken han eller hans agent ska trivas i de centrala delarna av Frankrike.

Uppgifter: Cristiano Ronaldo kan ersättas av Neymar i Real Madrid

Redan för ett par år sen pratades det om att Neymar ville till Real Madrid och nu har ryktet kommit upp igen. Detta då den spanska huvudstadsklubben planerar att sälja Cristiano Ronaldo inom de kommande åren. Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att en affär kan komma att bli av. Real Madrid ska redan sedan 2013 ha varit på jakten på spelaren som då istället valde spel på Camp Nou.

SE ÄVEN: Real Madrid löner 2017/2018

Uppgifter: Cristiano Ronaldo kan ersättas av Neymar i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply