Uppgifter: City vill värva Harry Maguire för storsumma

Uppgifter: City vill värva Harry Maguire för storsumma

Maguire kan lämna för City

Försvararen som slagit igenom i Leicester finns nu på Manchester Citys önskelista. Precis som vid andra affärer med Citizens är det en väldigt hög prislapp som det ryktas om.

Transferfönstret är öppet och cirkusen är i full gång. Nästan alla klubbar kommer köpa eller sälja något namn under de kommande tre veckorna och det finns vissa som ryktas vilja mer än andra. Ett namn som alltid finns med när det kommer till köp av spelare är Manchester City. Premier League-ledarna har väldigt stora ekonomiska muskler och ryktas hela tiden vara ute efter att förstärka den reda starka truppen.

Uppgifter- City vill värva Harry Maguire för storsumma

Det senaste namnet som finns på önskelistan för Pep Guardiola hittar vi för närvarande i Leicester City. Det är Harry Maguire som nu ska finnas på radarn för spanjoren och det är ingen liten prislapp det pratas om, i alla fall inte i brittisk press. Enligt The Sun vill man nämligen köpa loss 24-åringen och kan komma att göra det för otroliga 50 miljoner pund.

Harry Maguire har för närvarande endast spelat 22 matcher i Premier League. Totalt har det blivit två mål för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022. Maguire kom till Leicester inför säsongen från Hull City. Då kostade han 12,33 miljoner pund.

SE ÄVEN: Manchester Citys plan – värva Barca-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply