Uppgifter: City vill värva Fred i januari

Uppgifter: City vill värva Fred i januari

Fred – nästa namn City vill värva in

Efter att ha misslyckats med värvningen av Alex Sánchez vill Guardiola istället värva från Shakhtar Donetsk. Pep Guardiola har meddelat sin önskan och nu vill City-ledningen få till en värvning i januari.

Då Manchester City ser ut att ha förlorat i kampen om Alexis Sánchez har man gått vidare för att försöka förstärka truppen. Många namn har varit på tapeten under den senaste tiden och nu har ett nytt kommit upp. Det är Fred från Shakhtar Donetsk som ska vara på Pep Guardiolas önskelista under januarifönstret.

Uppgifter- City vill värva Fred i januari

Fred spelar för närvarande i den ukrainska ligan där 24-åringen startat 16 matcher samtidigt som han varit med i startelvan i samtliga CL-matcher laget spelat.

Brittisk press skriver nu att Manchester City varit i möte med den ukrainska klubben för att få till en övergång. Spelaren är värd drygt 45 miljoner euro, en summa som engelsmännen inte ska ha några problem att betala. En affär förväntas bli klar under den kommande veckan. Något som skulle göra Fred till den andra spelaren att lämna Donetsk för Manchester City. Detta efter Fernandinho som gjorde flytten 2013.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City vill värva Emre Can

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply