bet365

Uppgifter: Chris Smalling aktuell för Arsenal i sommar

Uppgifter: Chris Smalling aktuell för Arsenal i sommar

Arsenal kan värva Chris Smalling

Gunners kan komma att värva Manchester Uniteds mittback Chris Smalling under sommarens transferfönster. I alla fall om man ser på den senaste tidens rykten som gått i de engelska tidningarna.

Under den senaste tiden har allt fler spelare flyttat mellan de engelska storklubbarna. Den senaste är Olivier Giroud som lämnar Arsenal för att skriva på för lokalrivalerna Chelsea. Henrikh Mkhitaryan skrev på för Arsenal och Alexis Sánchez gick till Manchester United. Det hela ser nu ut att fortsätta och enligt engelsk press kan Chris Smalling kommer att bli nästa spelare att flytta.

Det är Sunday Star som kommer med uppgifter om att Arsenal vill värva Smalling och nu skriver även tidningen att United satt en prislapp på mittbacken. The Red Devils sägs kräva en summa på 25 miljoner pund för att släppa den engelske mittförsvararen under sommarens transferfönstret.

Spelarens nuvarande kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 2019.

Arsenal ska även ha blickarna riktade mot Jonny Evans som under den senaste tiden jagats av flera toppklubbar. Skulle West Bromwich åka ur den engelska högstadivisionen kan försvararen lämna för en summa på 3 miljoner pund, en prislapp som bland annat även Liverpool och Chelsea inte ska ha några problem med att betala.

SE ÄVEN: Manchester United löner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply