Uppgifter: Chelsea vill ersätta Antonio Rudiger

Uppgifter- Chelsea vill ersätta Antonio Rudiger

Chelsea letar mittback under vinterfönstret

Enligt brittisk press ska Chelsea inte vara nöjda med Antonio Rudiger och har nu gått på jakt efter en ny försvarare. Flera namn soma vinnas på önskelistan men det är ett som sticker ut lite extra.

Antonio Contes tålamod mot Antonio Rudiger börjar ta slut. Den dåliga inledningen från tysken denna säsong har gjort att lagets tränare inte är nöjd med tyskens insats och nu kan Chelsea komma att förstärka mittlåset i vinter.

Uppgifter- Chelsea vill ersätta Antonio Rudiger

Det är tidningen The Sun som kommer med uppgifter om att Chelsea vill värva en försvarare i vinter då Conte under en längre tid velat förstärka truppen. Redan några dagar efter att transferfönstret stängde i somras gick Conte ut och kritiserade klubbledningen då han inte fick de värvningarna han var ute efter. Rudiger kostade den engelska huvudstadsklubben 32 miljoner euro i somras.

Conte ska denna gång vilja fiska i Frankrike och Olympique Lyonnais där han vill värva Mouctar Diakhaby. 20-åringen har imponerat i Ligue 1 denna säsong och Conte vill få till en värvning redan i vinter. Lyon spelar inte i Champions League, något som gör att han kan representera Chelsea i turneringen vid en flytt.

Uppgifter- Chelsea vill ersätta Antonio Rudiger

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply