Uppgifter: Chelsea-stjärnan vill bort

John Obi Mikel uppges vilja bort från Chelsea efter en bänk-fylld säsong

Enligt Sky Sports egna källor vill John Obi Mikel spela mer regelbunden fotboll och är villig att lämna Stamford Bridge-klubben för att få det.

John Obi Mikel har fått se sig förpassad till bänken och fallit i hierarkin i Chelsea den här säsongen. Enligt brittisk media vill nigerianen nu bort från klubben i jakt på mer regelbunden speltid.

Tillhör framtiden

Det är förstått att den nigerianske landslagsmannen, som endast gjorde 18 Premier League-framträdanden för Chelsea den här säsongen, har blivit försäkrad om att han ännu tillhör José Mourinhos framtida planer. Man har därför vägrat att kommentera UAE-laget, Al Ains, intresse för 28-åringen.

Hamnat efter i hierarkin

Mikel har hamnat i skymundan av super-duon Nemanja Matic och Cesc Fabregas. Även Ruben Loftus-Cheeks framfart i klubben har fått ske på Mikels bekostnad.

John Obi Mikel kom till Chelsea sommaren 2006 från norska FK Lyn för en rapporterad summa på cirka £17 miljoner. Mikel har sedan dess gjort över 300 matcher för Chelsea och har vunnit i princip alla stora titlar. En trogen tjänare som nu kan vara på väg bort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply