Uppgifter: Chelsea siktar in sig på Lewandowski eller Vardy

Uppgifter: Chelsea siktar in sig på Lewandowski eller Vardy

Chelsea vill värva anfallare i vinter

Den engelska huvudstadsklubben är ute efter en anfallare att hämta in under vinterfönstret. Robert Lewandowski och Jamie Vardy är de två som sägs vara mest intressanta.

I Chelseas senaste match startade man utan någon riktig ’nummer nio’. Álvaro Morata och Olivier Giroud räknas all mindre in i Chelseas planer. Den engelska huvudstadsklubben är inte nöjda med de två anfallarna och nu sägs man vilja hämta in ett nytt namn under transferfönstret i januari månad. Det finns flertalet namn på listan över spelare man är intresserade av men Chelsea sägs ha plockat ut två favoriter.

Enligt brittisk press ska Chelsea vara på jakt efter antingen Robert Lewandowski eller Jamie Vardy. Det är framför allt den sistnämnde som sägs vara av intresse hos The Blues. Då Chelsea inte spelar i Champions League kan det bli svårt att köpa loss Lewandowski. Han ska fortfarande vara nummer ett men det mest troliga är att Chelsea kommer gå för att värva Vardy.

Leicester ligger för närvarande på nionde plats i Premier League med 12 poäng upp till Chelsea på fjärde plats. Anfallaren har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2022. Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att kosta Chelsea.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply