Uppgifter: Chelsea och Liverpool på jakt efter Javier Pastore

Uppgifter- Chelsea och Liverpool på jakt efter Javier Pastore

Pastore kan lämna PSG för spel i Premier League

Enligt uppgifter kan argentinaren vara på väg att lämna den franska huvudstadsklubben och styra skutan mot Premier League. Både Chelsea och Liverpool sägs jaga Javier Pastore.

Paris Saint-Germain befinner sig i en växlingsperiod där man håller på att hämta in några av världens bästa fotbollsspelare. Projektet som man drog igång sommaren 2012 börjar lida mot sitt slut och då han håller på att hämta in nya spelare finns det många som för lämna Parc des Princes.

Ett namn som finns på listan över potentiella försäljningar är Javier Pastore. Argentinaren är en av de spelare som kan komma att lämna PSG under vinterns transferfönster och det finns flera klubbar som är intresserade av spelarens underskrift.

Uppgifter- Chelsea och Liverpool på jakt efter Javier Pastore

Enligt uppgifter till GOL ska en flytt till Premier League ligga nära till hands för 28-åringen och det finns ett gäng klubbar som sägs vara intresserade. Enligt tv-kanalen ska Chelsea med Antonio Conte i spetsen vara en av de klubbar som visat störst intresse för en värvning som kan komma att kosta drygt 26 miljoner pund att köpa loss under vinterfönstret. Även Liverpool ska ha spelaren på sin önskelista över spelare som kan ansluta och det återstår att se var argentinaren väljer att gå när han väljer att flytta från Ligue 1.

Uppgifter- Chelsea och Liverpool på jakt efter Javier Pastore

Info: Sverige Luxemburg TV Kanal, vilken kanal visar Sverige Luxemburg samt TV Kanal Sverige Luxemburg

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply