Uppgifter: Chelsea närmar sig en anställning av Luis Enrique

Uppgifter: Chelsea närmar sig en anställning av Luis Enrique

Luis Enrique – Contes ersättare i Chelsea?

Både brittisk och italiensk press skriver på lördagsmorgonen att Chelsea närmar sig att komma Överens med Luis Enrique. Spanjoren skulle i så fall ta över tränarjobbet inför nästa säsong.

Den gångna säsongen gick det som på räls för Chelsea. Man vann Premier League överlägset i kampen med Tottenham Hotspur och Manchester City men denna säsong har det inte gått lika bra. För närvarande ligger man på en femteplats och i veckan slogs man ut av FC Barcelona i Champions League åttondelsfinaler. Det har under en längre tid spekulerats kring ett tränarbyte på Stamford Bridge och nu ser det hela ut att bli allt mer troligt, i alla fall om man ser till vad brittisk press skriver under lördagsmorgonen.

Det är bland annat Daily Star som kommer med uppgifter om att den 47-årige spanjoren ska komma allt närmre en flytt till Chelsea som ersättare till Antonio Conte den kommande säsongen. Enrique som tidigare tränat klubbar som FC BarcelonaCelta Vigo och AS Roma jagas även av PSG som inte ser ut att ha kvar Unai Emery till nästa säsong.

Chelsea ska dock fortfarande ha Diego Pablo Simeone som ett av de namn man vil satsa mest på. Argentinaren som har ett kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2020 ser dock inte ut att lämna den spanska huvudstadsklubben.

SE ÄVEN: Chelsea spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply