Uppgifter: Chelsea kan öppna plånboken för Elseid Hysaj

Uppgifter: Chelsea kan öppna plånboken för Elseid Hysaj

Hysaj till Chelsea i vinter?

Den engelska huvudstadsklubben ska vara väldigt intresserade av att värva i vinter. Nu sägs Elseid Hysaj vara ett av namnen man kan spendera stort på.

Chelsea är ute efter att värva en högerback. Under de senaste veckorna har det pratats om flera spelare och den senaste att vi kopplad till The Blues är Elseid Hysaj. Spelaren som gjort det väldigt bra i Napoli under de senaste säsongerna sägs nu vara ett av huvudmålen för Chelsea under transferfönstret i januari. Det är brittisk press som skriver att Maurizio Sarri begärt klubbledningen att hämta in en ytterback och nu kan man göra det från tränarens tidigare klubb.

Prislappen för Hysaj kommer dock inte bli speciellt låg. Chelsea sägs vara i samtal med Napoli om att värva spelaren och är beredda att hosta upp 44 miljoner pund för spelarens underskrift under januari. Det är Daily Star som under torsdagsförmiddagen skriver om Chelseas planer. Den engelska huvudstadsklubben riskerar för närvarande en transferban efter att man signat minderåriga spelare och vill därför förstärka så mycket som möjligt innan ett förbud träder i kraft.

Hysaj sitter på ett kontrakt med Napoli till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply