Uppgifter: Chelsea in i jakten på Mauricio Pochettino

Uppgifter: Chelsea in i jakten på Mauricio Pochettino

Pochettino till Chelsea?

Argentinaren som för närvarande är tränare i Tottenham Hotspur har under en längre tid kopplats ihop med Manchester United. Nu sägs även Chelsea ha Pochettino på sin önskelista.

Mauricio Pochettino är ett jagat namn i Premier League. Argentinaren har fått till något riktigt bra i Tottenham Hotspur och för närvarande ligger Spurs på andra plats i tabellen med fyra poäng upp till ledande Liverpool och man har även tagit sig vidare i Champions League. ‘Poch’ som han även kallas har under det senaste året ryktats finnas på önskelistan hos Manchester United men nu kommer en ny klubb som sägs vara intresserade av argentinaren.

Nu kommer nämligen Daily Express med uppgifter om att Chelsea siktar in sig på Pochettino om Maurizio Sarri inte skulle fortsätta på tränarbänken efter säsongen. Chelsea vann förvisso mot Huddersfield i senaste omgången men man åkte även på förlust några dagar tidigare mot Bournemouth, detta med 4-0.

Chelsea har haft de flesta stortränarna på sin bänk och nu ser turen ut att ha kommit till Pochettino som är ett rutinerat namn i Premier League.

SE ÄVEN: Lista: Tio spelare Chelsea sålde för tidigt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply