Uppgifter: Chelsea gör ett nytt försök för Alex Sandro-värvning

Uppgifter: Chelsea gör ett nytt försök för Alex Sandro-värvning

Alex Sandro – fortsatt på Chelseas radar

Brittisk press rapporterar under onsdagsmorgonen att Chelsea inte har gett upp i jakten på att värva Alex Sandro från Juventus.

Det är ingen hemlighet att Antonio Conte vill värva flertalet spelare under det kommande transferfönstret. Italienaren har tidigare gått ut och indirekt kritiserad klubbledningen för att man inte lyckades få till de värvningar som han bad om under sommarens transferfönster och i januari månad ska Chelsea göra ett nytt försök. Ett namn som står högt upp på Chelseas önskelista är Alex Sandro och den engelska huvudstadsklubben vill nu göra ett nytt försök att värva brassen.

Uppgifter- Chelsea gör ett nytt försök för Alex Sandro-värvning

Den gångna sommaren ska Juventus ha tackat nej till ett bud på 60 miljoner euro för spelaren men Chelsea ger inte upp. Nu sägs man vilja höja budet till cirka 70 miljoner euro för att försöka övertala den italienska storklubben.

Den före detta Porto-spelaren sitter på ett kontrakt med Juventus som sträcker sig till och med sommaren 2020. Man sägs dock ligga i förhandlingar om ett nytt kontrakt, som kan komma att förlängas inom kort.

Även Manchester City med Pep Guardiola i spetsen ska vara intresserade av att försöka värva Alex Sandro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-stjärnorna

Uppgifter- Chelsea gör ett nytt försök för Alex Sandro-värvning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply