• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Buffon överens med Paris Saint-Germain

Uppgifter: Buffon överens med Paris Saint-Germain

PSG överens med Buffon

Enligt fransk media ska Gianluigi Buffon ha nått en överenskommelse med Paris Saint-Germain. Det hela kan dock inte bli officiellt då fransmännen väntar på en dom från UEFA angående financial fair-play.

Gianluigi Buffon har tidigare bekräftat att han lämnar Juventus efter 17 säsonger. Under en längre tid har det pratats om var målvakten skulle flytta och nästan allt tyder på att det blir Paris Saint-Germain som blir nästa destination. Det har pratats om en flytt till den franska huvudstadsklubben under de senaste veckorna och nu rapporterar fransk tv att en överenskommelse är på plats.

Det är Telefoot som avslöjar att det finns ett kontrakt för Buffon men att man inte kan göra övergången officiell än. Anledningen ska vara att PSG väntar på ett beslut från FIFA då man brutit mot financial fair play. Skulle den franska huvudstadsklubben straffas med ett registeringsförbud eller en förminskning av truppen i Europa kan Buffon istället tvingas gå till en annan klubb.

Skulle Buffon ansluta till Parc des Princes kommer målvakten Alphonse Areola få agera reservmålvakt. Enligt Areola ska det dock inte vara några större problem.

– Buffon är min idol. Det kan bli så att vi kan jobba tillsammans, men vi får se vad som händer, har målvakten tidigare sagt enligt fransk press.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply