Uppgifter: Bellerin har bestämt sig för att lämna Arsenal

Arsenal kan sälja Bellerín

Efter att ha förlorat båda matcherna mot Manchester City inom loppet av endast några dagar har spanjoren bestämt sig för att lämna Emirates Stadium.

Det är ingen lätt säsong för Arsene Wenger och Arsenal. Först förlorade man ligacupfinalen mot Manchester City och endast några dagar efter blev det en andra förlust mot samma lag. En spelare som ska ha fått nog efter förlusterna är Héctor Bellerín och nu sägs spanjoren vilja lämnar klubben efter säsongen.

Det är den trovärdiga tidningen The Guardian som kommer med uppgifter om att spelaren vill lämna Arsenal. Gunners kan komma att sälja under det kommande transferfönster men det återstår att se hur höga bud som kommer in på spelaren.

SE ÄVEN: Arsenal-stjärnornas löner 2018

En av de mest intresserade klubbarna är Juventus. Italienarna ska vara intresserade av att betala 45 miljoner pund för spelarens tjänster.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig för närvarande till och med sommaren 2023.

Uppgifter- Bellerin har bestämt sig för att lämna Arsenal

Tio poäng från Champions League

Med tio omgångar kvar ligger Arsenal på sjätte plats i Premier League. Man har för närvarande hela tio poäng upp till fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League. Det mesta tyder på att man får sikta in sig på att vinna Europa League för att kvalificera sig till turneringen nästa säsong. Arsene Wenger har dock poängterat att man inte kommer storsatsa på att vinna Europa League.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply