Uppgifter: Bayern Munchen vill värva Marco Asensio

Uppgifter: Bayern Munchen vill värva Marco Asensio

Asensio till Bayern Munchen?

Spelaren som under den senaste tiden fått vänja sig vid att sitta på bänken ryktas vara på väg bort från Real Madrid. Bayern Munchen är ett av lagen som lagt ett högt bud.

Marco Asensio slog igenom för ett par år sedan i Real Madrid. Beröm haglade över spelaren som då såg ut att kunna bli en av världens bästa fotbollsspelare. Ett par år senare har det dock inte gått precis som spelaren förväntat sig och Asensio får ofta inleda Real Madrids matcher på bänken.

23-åringen har sagts finnas på önskelistan hos storklubbar och bland annat ska Chelsea, Juventus, Liverpool och Inter vara några av de lag som följt Asensio. Nu skriver dock brittisk press att ett nytt lag kan knyta till sig spanjoren till sommaren. Det är Daily Mail som skriver att Bayern Munchen nu lagt sig in i jakten på mittfältaren. Tyskarna ska vara beredda att betala 105 miljoner pund för spelarens tjänster.

FC Bayern kommer efter säsongen troligen att bli av med flertalet spelare. Framför allt är det duon med Arjen Robben och Franck Ribery som ser ut att lämna. I samma veva genomgår klubben en föryngring av truppen och Asensio ska vara ett av de namn man vill satsa på.

SE ÄVEN: Luka Modric förlänger med Real Madrid inom kort

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply