Uppgifter: Bayern München vill inte längre värva Alexis Sánchez

Lista: 10 stjärnor som kan byta klubb i vinter

Anser att spelaren kräver för hög lön

Bayern München är nära att ge upp hoppet om att värva Alexis Sánchez från Arsenal. Tyskarna anser att spelaren kräver för hög lön, rapporterar Daily Mirror.

Under sommaren har det uppgetts att Alexis Sánchez kommer att lämna Arsenal. Engelsmännen vill inte sälja spelaren till en annan Premier League-klubb och därför har Bayern München nämnts som favorit till att värva den offensiva spelaren. Nu verkar det som att den tyska klubben har ändrat sig. De vill inte längre värva Sánchez eftersom att de anser att han kräver en för hög lön, skriver Daily Mirror.

Det ryktas om att chilenaren vill ha 22 miljoner pund om året för att skriva på för Bayern. Tyskarna är inte beredda att erbjuda honom så mycket.

Andra värvningar

Nu börjar Bundesliga-mästarna att fokusera på andra värvningar i stället. De riktar blickarna mot Spanien och Atlético MadridBayern är intresserade av att plocka in Yannick Carrasco. Den övergången kan dock bli komplicerad. Atlético har dömts till ett värvningsförbud. Därför kan de inte ersätta belgaren om de skulle sälja honom. På grund av det är det tveksamt om spanjorerna vill släppa Carrasco.

Bayern försöker även att locka till sig Willian från Chelsea. Brasilianaren hävdas vara redo att lämna Stamford Bridge. Tyskarna vill utnyttja den situationen genom att värva honom.

Sedan tidigare har Bayern värvat Serge Gnabry från Werder Bremen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply