Uppgifter: Bayern München utesluter värvning av Alexis Sánchez

Uppgifter- Bayern München utesluter värvning av Alexis Sánchez

Alexis Sánchez flyttar inte till Bayern

Enligt uppgifter i tysk media har Bayern München strykt Alexis Sánchez från önskelistan. Istället ska man ha riktat blickarna på annat håll för att förstärka laget, både i vinter och nästa sommar.

Under det senaste året har det blivit allt mer uppenbart att Alexis Sánchez kommer att lämna Arsenal för spel på annat håll. Det har pratats om flertalet klubben men det är speciellt Manchester City och Bayern München som det talats om som potentiella destinationer. Länge var det oklart vilken av de två klubbarna som chilenaren skulle välja men nu verkar han ha ett alternativ mindre att välja mellan. Enligt spansk tysk press ska nämligen Bayern München inte längre vara intresserade av att värva stjärnan vars kontrakt går ut efter säsongen. Istället ska man ha valt att lägga det hela åt sidan. Detta då klubben sägs ta för givet att Manchester City kommer värva Alexis antingen till vintern eller nästa sommar.

Uppgifter- Bayern München utesluter värvning av Alexis Sánchez

Något som är värt att ha i åtanke är att 28-åringen inte spelat i Champions League denna säsong. Något som gör att han skulle kunna representera City i turneringen. Detta är även sista chansen för Arsenal att kunna sälja Alexis, annars skulle han lämna gratis sommaren 2018 då hans kontrakt går ut.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Alexis Sánchez i Arsenal

Uppgifter- Bayern München utesluter värvning av Alexis Sánchez

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply